18 de juny de 2024

Arriba Sant Antoni 2023 després de dos anys d’absència

0

Segurament és una de les dates esperades per molts artanencs i coloniers. Al 2021 i 2022 no es va poder celebrar la tan estimada festa de Sant Antoni al municipi d’Artà (igual que tampoc a altres indrets de Mallorca).

Com cada any que si que havia festa, parlam dies abans amb els diferents protagonistes principals de la festa antoniana, que com deiem, aquest any serà més especial.

Començam amb Joana Aina Ginard Brunet “Butlera”. S’argurment s’ha mantingut durant molts anys al nostre poble i ella ha tornat a ser-ne l’autora aquest any. En parlam si ha estat fàcil conjuntar tres anys en lloc d’un.

Seguim amb Gonzalo Sánchez, president de l’Associació Musical Banda de Música d’Artà:

El batle d’Artà, Manolo Galán , també en parlà a dins l’espai de l’Ajuntament Informa (a partir del minut 9:57)

Aquest dijous 12 tendrem els obrers d’Artà, Pere Pep Gil i Miquel Cursach, mentre que divendres 13 tendrem els dimonis d’Artà, Xisco Mosca i Biel Ferriol, i el que va ser Sant Antoni Jose Antonio Amer.

L’Ajuntament d’Artà enguany ha publicat el mapa informatiu de la volta de l’Acapte (dia 16 a les 9h, amb sortida al carrer Sorteta) i de la Cavalcada i Beneïdes de dia 17 (sortida des del Coll de n’Abrines)

Mapa informatiu editat per l’Ajuntament d’Artà per la festa de Sant Antoni 2023

Dijous de la setmana vinent, dia 19, tendrem els representants de Sant Antoni de la Colònia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: