15 d'abril de 2024

Sobre nosaltres

RÀDIO ARTÀ MUNICIPAL (RÀDIO ARTÀ) és un mitjà de comunicació públic, en emissió des de fa més de trenta anys (maig 1987). Bartomeu Caldentey Vives n’és el responsable des de novembre de 2014, quan va substituir Jaume Massanet “Bidigos”, que s’havia jubilat.

RÀDIO ARTÀ té una programació variada que inclou informació, cultura, esports, opinió i reflexió. També emet els plens municipals de l’Ajuntament, que tant es poden escoltar a través de la ràdio com veure en directe mitjançant la seva web (radioarta.cat).

Altrament, una fita que es manté inamovible és el compromís amb el municipi. Les seves festes i celebracions, els esdeveniments més especials, els homenatges a persones destacades, les efemèrides més singulars i assenyalades, però també les situacions crítiques que han portat pesar i dolor al poble, com ha estat la pandèmia del Covid o la torrentada, són el centre d’atenció informativa de la nostra emissora.

Amb l’accent posat en l’objectivitat, la veracitat i la imparcialitat de les informacions, RÀDIO ARTÀ sempre manté una clara línia de separació entre informacions i opinions, fent una aposta ferma a favor de la llibertat d’expressió. Per un altre costat, és fonamental l’impuls del procés de normalització lingüística, l’extensió de l’ús de la llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, sense perjudici del respecte al pluralisme lingüístic. Aquests són els puntals del nostre compromís amb el poble.

RÀDIO ARTÀ sempre està oberta a noves propostes de programes o espais. Ara, arrancant aquest any 2023, també volem posar a disposició de la nostra estimada audiència noves iniciatives i nous programes per arrodonir l’oferta, per fer-la més variada i més propera a la gent, abastant noves sensibilitats i abraçant nous espais… De tot plegat, ben aviat en tendreu notícies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: