21 de maig de 2024

Alumnes de 3r i 4t de Primària visiten Ràdio Artà

0

Els alumnes de tercer i quart de primària del Col·legi Concertat Sant Bonaventura han visitat els estudis de Ràdio Artà Municipal aquest dilluns 19 de desembre acompanyats per la professora Adela Infante.

Han estat estudiant els mitjans de comunicació i han volgut conèixer la ràdio municipal com a mitjà més proper. Per conèixer una mica més, el responsable de la ràdio, Tomeu Caldentey, els ha explicat la seva trajectòria professional i els estudis que féu per arribar a gestionar la ràdio, així com donar a conèixer la història dels 35 anys de Ràdio Artà Municipal.

Demanats per si escolten qualsevol ràdio -ara en un mon digital tan global- i la majoria han contestat que l’escolten al cotxe amb els seus pares o padrins. Però també n’hi ha que escolten la radio fórmula a través de la TV o fins i tot, algún a través d’un conegut assistent de veu interactiu.

En acabar la visita, donada les dates que ens trobam, cada un dels cursos han cantat una nadala perhom, i dessitjant bones festes als artanencs, que seran emeses aquests dies per la nostra ràdio municipal.

Agraïm que des de les escoles facin tot el possible per donar a conèixer la ràdio local del nostre municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: