15 d'abril de 2024

Aquest 12 de setembre es compleixen 25 anys de la primera de les Marxes pel Tren de Llevant. Se’n varen fer un total de 8. La primera va arribar fins a Manacor, la segona fins a Sant Llorenç, la tercera fins a Son Carrió, la quarta fins a Son Servera, la cinquena fins a Artà i la sisena fins a Cala Rajada. I les altres van repetir llocs.

Per tal motiu, la Plataforma pel Tren de Llevant, amb coordinació amb els mitjans de comunicació de la comarca que existeixen actualment (Bellpuig, Cap Vermell, Card.cat, Cala Millor7, Cent x Cent, Revista 07500, Ràdio Artà Municipal) i entitats com el GOB anam publicant imatges, entrevistes, talls de veu i altres recursos, bé sigui d’aquell temps o d’ara que recorden aquelles marxes.

De fet, els mitjans d’aquell moment donaren l’impuls necessari per tal que fos possible, tal com explica el primer responsable de Ràdio Artà i col·laborador de Bellpuig, Climent Obrador a les pàgines del Bellpuig número 1099.

Des de Ràdio Artà vos convidam a que ens envieu un àudio de WhatsApp al 682 59 69 33, indicant a l’inici del missatge de veu el vostre nom i explicant si vàreu participar de les marxes, que recordau i si encara pensau que ha de retornar el tren a Artà.

El proper diumenge dia 24 de setembre emetrem un programa a través de la Televisió Serverina, i tots els mitjans de la comarca abans mencionats. El mateix dia hi haurà una «marxa» simbólica Son Carrió-Son Servera que començarà amb una visita al Museu del Ferrocarril. El programa farà connexions en directe amb la «marxa». Programa i «marxa» acabarà amb una paella amb tots els participants a l’estació de Son Servera.

Anagrama de la campanya Volem el Tren de Llevant
Cartell acte 25 aniversari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: