4 de març de 2024

Ple Ajuntament d’Artà 30 abril 2018

0

Caràcter: Ordinari
Data: 30/04/2018
Hora: 18:00:00
Lloc: Sala de Plens

 

Ordres del dia
* Lectura del manifest de rebuig de la sentència contra “La Manada”.

 

1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió de dia 26 de febrer de 2018.
2. Aprovació, si s’escau, de la proposta de l’Ajuntament d’Artà relativa a la posada en funcionament de la bassa de regants i també de la reparació dels camins que es varen fer malbé per la canalització de les aigües depurades als distints propietaris.
3. Aprovació, si s’escau, de la proposta de l’Equip de Govern relativa a l’ampliació del Parc Natural de Llevant i desenvolupament i aprovació dels instruments de planificació del mateix, com dels espais LIC i ZEPA presents al municipi.
4. Aprovació, si s’escau, de la proposta que presenten els grups municipals PSIB-PSOE, PI –Proposta per les Illes-, Alternativa per Artà i Unió d’Independents d’Artà, d’aprovació de la Declaració institucional de solidaritat i suport als bombers sevillans Manuel Blanco, José Enrique Rodríguez y Julio Latorre, de l’ONG PROEM-AID.
5. Aprovació, si s’escau, de la proposta de l’Equip de Govern de canvi d’horari de les sessions plenàries els mesos de maig a setembre.
6. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten els grups municipals PSIB-PSOE, PI –Proposta per les Illes-, Alternativa per Artà i Unió d’Independents d’Artà amb motiu del Dia mundial de la salut.
7. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA, per a la commemoració de l’Any Llompart.
8. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA, per a l’organització de I Jornades d’Estudis Locals.
9. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA, per a la celebració dels Plenaris ordinaris de juny a la Colònia de Sant Pere.
10. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de març de 2018.
11. Precs i preguntes.
(per un problema tècnic no ha quedat registrades moltes de les darreres preguntes del PP. Demanam les més sinceres disculpes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: