21 de maig de 2024

1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió de 22 de febrer de 2021.

2. Aprovació, si s’escau, de la proposta d’adjudicació del contracte de gestió dels serveis de promoció de productes de la “Marca d’Artà” i del servei d’informació turística de les oficines de l’Estació del Tren i de ses Païsses, en funció de diversos criteris, subjecte a regulació harmonitzada, tramitació ordinària.

3. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten l’Equip de Govern Municipal i el grup municipal d’Unió Independents d’Artà per donar suport al sector empresarial i turístic.

4. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten l’Equip de Govern Municipal, i els grups d’UIA i PP de suport al manifest “per la prevenció del càncer de còlon a les Illes Balears”.

5. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta l’Equip de Govern Municipal en favor d’una moratòria en el desplegament de la tecnologia 5G.

6. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten els grups municipals Alternativa per Artà i PSOE de rebuig de l’operació de l’exèrcit israelià a la seu dels comitès de treball de salut (Health Work Comitees, Hwc) al barri de Satah Marhaba, de la ciutat Al-Bireh a Cisjordània.

7. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten els grups municipals d’UIA i AA en defensa dels valors democràtics i republicans.

8. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal El Pi Proposta per les Illes Balears per la modificació de la Llei de contractes del sector públic en favor de la contractació de comunitats de bens i entitats sense personalitat jurídica.

9. Aprovació, si s’escau, de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits 2/2021.

10. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de febrer de 2021 i de dia 11 de març de 2021.

11. Precs i preguntes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: