16 de juliol de 2024

Tot i que ahir ja es va avançar que hi havia acord verbal per la contractació de l’artanenc Sergi Darder per part del RCD Mallorca, no ha estat fins avui que ha estat oficial. Ha estat rebut per un bon nombrós grup d’aficionats a l’aeroport de Palma. I d’allà se n’ha anat directe a l’estadi a fer-se les fotos oficials, firmar, i partir amb l’equip cap a Las Palmas on demà es juga el primer partit de lliga.

A les 15:11h el RCD Mallorca ha penjat l’original vídeo on anuncien oficialment el fitxatge, que comença amb imatges de l’església d’Artà sonant 10 campanades (durà el dorsal 10) i surten gent al carrers d’Artà com el nostre anterior col·laborador esportiu Jeroni Bisbal “Borró”. Acaba amb imatges de petit de Sergi dient que en el futur vol jugar al Mallorca.

A les 18:04h el compte oficial del Club ha escrit que Darder ja estava inscrit a La Liga, fet que permet ja jugar demà si l’entrenador ho considera adient. Normalment no es sol anunciar la inscripció però ha estat una piulada que a l’hora d’escriure aquesta publicació 3 hores després ha obtingut ja més de 600 m’agrades i més de 70 repiulades, i 30 “cites” a Twitter (ara anomenat X).

El batle Manolo Galán ha fet una publicació dient que és un orgull i un plaer:

La Penya Mallorquinista d’Artà també s’ha fet ressò de la noticia:

La revista Bellpuig també s’ha fet ressó de la noticia, publicant també la carta de Kike Darder:

Els diaris també han publicat la noticia. El Diario de Mallorca ha publicat “El Reial Mallorca oficialitza el fitxatge de Sergi Darder: “Fa molt de temps que tenia ganes de tornar” (https://www.diariodemallorca.es/rcd-mallorca/2023/08/11/real-mallorca-oficializa-fichaje-sergi-90876883.html) així com també que és el més valuós de la plantilla actual segons Transfermark (https://www.diariodemallorca.es/rcd-mallorca/2023/08/11/impacto-sergi-darder-fichaje-caro-90866284.html)(https://www.transfermarkt.es/sergi-darder/profil/spieler/142021). Ultima Hora, a través del periodista artanenc Miquel Alzamora publicava que ara Darder tanca el cercle (https://www.ultimahora.es/deportes/real-mallorca/2023/08/11/1992835/mercado-fichajes-real-mallorca-sergi-darder-deja-espanyol.html)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: